Kansanedustajuus on ammattityötä

Kampanjastartti

Tästä se lähtee, eduskuntavaalikampanja nimittäin. Uskon, että positiivisuutta ja hymyä tarvitaan. Osaaminen ja sisukkuus kuitenkin ratkaisevat kansanedustajan työssä. Tahdon tuoda eduskuntaan uutta henkeä ja rehellisiä tekoja. Pohjatyötä on tehty huolella ja kaikki lähtökohdat läpimenoon ovat olemassa. Kampanjan onnistumisen kannalta avainasemassa on innostunut tiimi.

Olet lämpimästi tervetullut ensimmäiseen ”Sofian matkassa eduskuntaan 2011” -kampanjapalaveriin maanantaina 8.11. klo 18 ProAkatemian tiloihin osoitteeseen Väinö Linnan aukio 15, 4. krs.

Tilaisuudessa ideoidaan kampanjaa ja kuullaan, miten jokainen löytää itselleen mieluisan tavan olla mukana. Nyt jos koskaan jokaista tarvitaan, halusitpa olla ydinryhmässä aktiivisena, taustalla tukemassa tai jotakin siltä väliltä.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittamaan osallistumisestasi kampanjasihteeri Jenni Vartiaiselle (p. 044 032 0789, jenni.vartiainen[ät]uta.fi)  tai facebookissa.

Sofian matkassa eduskuntaan -tiimi tarkoittaa sitä, että kampanjaa ei tehdä yksin vaan joukkovoimalla. Yhteinen matka jatkuu myös vaalien välillä ja tavoiteen mukaisesti vuonna 2011 tiimin suorana vaikutuskanavana eduskuntaan. Lähde mukaan!

Muita kirjoituksia

Instagram