Kansanedustajuus on ammattityötä

Sofiasta sanottua

”Sofia on aito ja konstailematon työnainen. Sofiassa yhdistyvät monipuolinen osaaminen ja rohkeus – yhdistelmä, jota päätöksenteossa tarvitaan!”
Paula Risikko
Kansanedustaja, entinen eduskunnan puhemies ja ministeri
”Sofiassa tiivistyy yksi kokoomuslainen pohja-arvo: hän on työtä pelkäämätön ahertaja. Valovoimainen nuori nainen.”
Taru Tujunen
Ellun kanojen toimitusjohtaja, Keskisuomalaisessa
”Vikmanilla on asiaosaaminen hallussa.  Hän on tulevaisuuden nimi.”
Jyrki katainen
Entinen pääministeri, Aamulehdessä
"Sofia on kokenut ja asioihin paneutuva päättäjä. Hän on osaava Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan puolustaja eduskunnassa. Jatkoon."
Kalervo Kummola
Jääkiekkovaikuttaja, entinen kansanedustaja
"Sofia on osaava ja kokenut kansanedustaja, joka on tinkimättömästi tehnyt töitä vahvan oman maanpuolustuksen ja Suomen Nato-jäsenyyden puolesta."
Elina Valtonen
Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja
”Sofia on luja, mutta riittävän pehmeä. Hän on erinomainen kansanedustaja.”
Anssi Törmälä
Pastori
”Sofia on yrittäjyyttä arvostava ja yrittäjyyden puolesta töitä tekevä kansanedustaja. Sofia ymmärtää, että yritykset ja erityisesti kasvavat yritykset kantavat Suomea ja työllistävät.”
Eljas Jokinen
Kasvuyritys Soilfoodin toimitusjohtaja
”Koulutus, määrätietoisuus ja positiivinen asenne tekevät Sofiasta juuri sellaisen tulevaisuudentekijän, jota tarvitsemme rakentamaan menestyvää Suomea.”
Alexander Stubb
Entinen pääministeri
”Tunnen Sofian talli- ja hevosmaailmasta, missä hän oli työntekijänä lukioaikoinaan. Kiinnitin jo silloin huomiota fantastiseen kykyyn ottaa ja kantaa vastuuta.”
Tuukka Laitinen
Ratsastuksenopettaja, henkilöstövastaava
”Olen oppinut tuntemaan Sofian ryhdikkäänä ja osaavana kansanedustajana.”
Riitta Uosukainen
Valtioneuvos
”Sofialla on kaksi korvaa ja yksi suu. Hän on vaikuttaja jolla on taito puhua sekä laittaa asiat tapahtumaan, mutta erityisesti taito kuunnella ihmisiä. ”
Riikka Töytäri
Toiminnanjohtaja, Tampere tunnetuksi ry
”Vahvojen mielipiteiden takana on vahvaa osaamista. Sofia on määrätietoinen ja luova tulevaisuutemme tekijä.”
Ben Zyskowicz
Kansanedustaja
”Sofia on on vahva nuoren polven poliitikko, joka on valmis uudistamaan rohkeasti Suomen talouden rakenteita. Markkinamyönteisillä reformeilla nostamme työllisyysastetta ja pidämme näin huolen hyvinvointipalvelujen rahoituksesta.”
Juhana Vartiainen
Helsingin pormestari
”Sofian ahkeruus ja peräänantamattomuus yhdistettynä luonteelleen ominaiseen asialle omistautumiseen ovat yhdistelmä, joka vie vielä pitkälle.”
Marja Tetri-Rantanen
Ratsastusvalmentaja
”Sofia on nuori, määrätietoinen ja koulutettu nainen. Luotan Sofian kykyyn ajaa asioitamme. Hänenlaisissaan osaajissa on Suomen tulevaisuus.”
Sari Sarkomaa
Kansanedustaja
"Tunnen Sofian rehellisenä ja yhteistyökykyisenä asioihin perehtyjänä. Hän tuntee vaikuttamisen taidon ja verkostot. Hän haluaa olla ihmisten tavoitettavissa eikä linnoittaudu vain eduskunnan seinien sisälle. Sofia on ministeriainesta."
Irja Tulonen
Kunnallisneuvos
”Sofian tekemisessä räiskyvä energia yhdistyy syvälliseen asioihin perehtymiseen ja tunnollisuuteen. Olen työskennellyt Sofian kanssa useiden vuosien ajan ja ensihetkistä asti olen tiennyt, että tästä nuoresta ja rohkeasta vaikuttajasta kuulemme vielä pitkään.”
Marjukka Vainio-Rossi
YTM, opettaja
”Sofia on kansanedustaja, joka erottuu edukseen ja Kokoomuksen eduksi. Pohtiva, hyvin argumentoiva ja terävä yhteiskunnallinen keskustelija.”
Arto Satonen
Kansanedustaja
”Olen oppinut tuntemaan Sofian eduskunnassa ja Tampereen kunnallispolitiikassa. Ensimmäinen vaikutelma on aina tärkeä ja jo ensimetreillä sain sellaisen kuvan, että Sofia on erittäin ahkera ja tunnollinen asioihin perehtyjä, joka osaa myös sanoa mielipiteensä julki reippaasti ja positiivisesti. Tämä ensivaikutelma on osoittautunut todeksi. Sofian asiantuntemuksella ja valoisalla luonteella pääsee vielä pitkälle.”
Harri Jaskari
Johtaja, Suomen Yrittäjät