Kansanedustajuus on ammattityötä

Haussa timanttinen avustaja

Pitkäaikaisen avustajani siirtyessä uusiin haasteisiin haen eduskunta-avustajaa. Etsimäni henkilö on osaava, kyvykäs oppimaan uutta ja ennen kaikkea valmis tekemään ahkerasti töitä yhteiskunnallisen vaikuttamisen huipulla.

Avustajan työ eduskunnassa on mielenkiintoista ja opettaa paljon poliittisesta vaikuttamisesta – verkostoitumismahdollisuuksista puhumattakaan. Työ vaatii innostusta nopeatempoiseen jatkuvasti vaihtelevaan työhön, jossa kahta samanlaista päivää ei ole. Tärkeitä ominaisuuksia ovat ripeä ja aikaansaava ote kaikkeen tekemiseen, hyvä kirjallinen viestintä, kyky erilaisten tapahtumien ja kokousten organisointiin sekä taito hallita täyttä ja jatkuvasti muuttuvaa kansanedustajan kalenteria. Poliittinen silmä, tulevaisuuteen katsova kokoomuslainen maailmankatsomus sekä vaalipiirini Pirkanmaan tuntemus ovat hakijalle eduksi.

Jos olet kiinnostunut politiikan näköalapaikasta ja koet olevasi etsimäni henkilö, toimi nyt. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen sofia.vikman@eduskunta.fi perjantaihin 26.1.2018 mennessä.

Eduskunta-avustaja on työsuhteessa eduskunnan kansliaan. Palkka on 2418 euroa/kk. Työsuhde-etuina mm. lounasetu, työmatkasetelit ja hyvät liikuntapalvelut.

Haastattelut pidetään viikolla 5.

Lisätietoja: Sofia Vikman, 040 568 3777 (soittopyyntö)

Muita kirjoituksia

Instagram