Kansanedustajuus on ammattityötä

Eurovaaleihin

Minut on nimetty kokoomuksen ehdokkaaksi Euroopan parlamenttiin. Lauantai 24.1. oli jännittävä päivä. Tuolloin Kokoomus nimesi 10 eli puolet eurovaaliehdokkaistaan. Sali eduskunnan lisärakennuksessa oli aivan täynnä ja tilaisuus kiinnosti myös mediaa. Kampanja käynnistyi reippaalla aloituksella, josta jäi oikein hyvä maku.

 

eu-ehdokkaat2-iJuuri nimetyt ehdokkaat tiedotusvälineiden haastateltavina Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen ja puoluesihteeri Taru Tujusen johdolla. Sofia rivissä kolmas oikealta.

Alkujaan innostuin politiikasta ja erityisesti EU:sta ennen viime eurovaaleja. Tuolloin käyty EU-keskustelu sytytti siinä määrin, että seuraavana keväänä pyrin ja pääsin opiskelemaan valtio-oppia Tampereen yliopistoon. Politiikasta on sittemmin tullut sekä työ, että harrastus. Loistavasti sujuneiden kunnallisvaalien jälkeen minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä kokoomuksen ehdokkaaksi eurovaaleihin. En epäröinyt, sillä juuri EU-politiikka on kiinnostukseni osaamiseni ydinaluetta.

Ne, jotka minut jo tuntevat tietävät, että kun johonkin lähden, olen aina täysillä mukana. Niin nytkin. Kampanjaa on lähdetty tekemään tosissaan ja innostunut tiimimme laajenee koko ajan.

Olen aivan tohkeissani. Tästä tulee hieno kevät! Toivottavasti saamme aikaan hyvää asiapohjaista EU-keskustelua. Se on parasta kampanjoinnissa.

Haluan omalla panoksellani tuoda Euroopan parlamenttiin uutta nuorekasta näkemystä sekä innokasta ja vastuullista asennetta EU:n kehittämiseksi. Tarvitsen Sinut mukaan matkaani, sillä menestyvä ja hyvinvoiva tulevaisuuden Suomi ja Eurooppa rakennetaan yhdessä tänään!

Liity tukitiimiin nettisivuillani ja Facebookissa.

Eurovaalit toimitetaan sunnuntaina 7.6.2009 ja ennakkoäänestys kotimaassa 27.5.-2.6. ja ulkomailla 27.-30.5. välisenä aikana.

Muita kirjoituksia

Instagram