Kansanedustajuus on ammattityötä

Ehdolle eduskuntaan

(Lisätty 8.4. ) Pirkanmaan ja Tampereen Kokoomusnuoret ja Kokoomusopiskelijat: Sofia Vikman eduskuntaan 2011

 

TIEDOTE 31.3.2010

Kokoomuksen Sofia Vikman ehdolle eduskuntaan

Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan maakuntavaltuutettu Sofia Vikman tavoittelee ehdokkuutta eduskuntavaaleissa Pirkanmaan Kokoomuksen listalta. Vikman perustelee ehdokkuuttaan mm. kunnallisilla ja seudullisilla luottamustoimillaan ja kokemuksellaan kokoomuksen järjestö- ja eduskuntatyöstä.

”Vaikuttaminen vaatii osaamista ja politiikan tietotaitoa sekä tahtoa kantaa vastuuta yhteisistä asioistamme vielä muutaman kymmenen vuoden kuluttuakin. Eduskunnassa on heti tiedettävä mitä tekee, mikäli siellä haluaa oikeasti vaikuttaa. Nyt tarvitaan uutta henkeä ja tekoja”, sanoo Vikman.

Koulutukseltaan Vikman on yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja on kansanedustajan avustajan työstään opintovapaalla valmistuakseen maisteriksi kesällä 2010.

26-vuotias Vikman on koulutuksensa ja työkokemuksensa puolesta politiikan ammattilainen ja pyrkii eduskuntaan vuoden 2011 vaaleissa tosissaan. Pohjatyötä on tehty aina lähtien vuoden 2008 kunnallisvaaleista, joissa Vikman oli ensiyrittämällä koko maassa kokoomuksen alle 30-vuotiaiden äänikuningatar yli 700 äänellä. Eurovaaleissa 2009 ääniä kertyi jo huikeat yli 4000.

Valtuustossa Vikman on profiloitunut erityisesti koulutuksen, osaamisen, yrittäjyyden ja palvelutuotantorakenteiden uudistamisen sekä viihtyisän kaupunkiympäristön puolestapuhujana.

Pirkanmaan Kokoomus nimeää eduskuntavaaliehdokkaansa ylimääräisessä piirikokouksessaan 3.6.2010.

Muita kirjoituksia

Instagram