Kansanedustajuus on ammattityötä

Kampanja täydessä vauhdissa

Maanantaina olin Vesilahden Kokoomuksen vieraana. Meillä oli mahtava EU-keskustelu ja erinomaisia kysymyksiä. Jäi hyvä fiilis. Aiemmin Vesilahti on tullut tutuksi lähinnä hevosharrastukseni myötä.

 

Tiistaina pidin poliittisen katsauksen Pirkan Kokoomuksen naisten kevätkokouksessa. Jälleen hieno tilaisuus. Pirkan Kokoomuksen naiset ovat innolla tekemässä kampanjaa Tulosen Irjan ja Tina Kopran johdolla. Lämmin kiitos tuesta!

 

Tänään Kuopiossa keskustelimme ulkopolitiikkaa Lotta Backlundin vetämässä tilaisuudessa. Paikalla oli myös kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi. Tällä kertaa tilaisuus oli hieman tavallista lyhyempi. Ulkopolitiikka sai tehdä tilaa jääkiekolle, KalPan ja JYPin neljännelle välieräottelulle. 

 

 

kuopio1Maria Kangasniemi, Ukko Metsola ja Sofia Vikman, sekä Kokoomuksen eduskuntaryhmän pj Pekka Ravi 1.4.2009 Kuopiossa. 

 

Huomenna  starttaa Kokoomuksen EU-kampanja Jyrki Kataisen ja Alex Stubbin johdolla Helsingissä Kolmen Sepän patsaalla alkaen klo 11.30. Tervetuloa mukaan!

Muita kirjoituksia

Instagram