Kansanedustajuus on ammattityötä

Ennakkoäänestys käynnissä

Nyt tuntuu siltä, että kampanjassa on hyvä noste päällä. Tiimi tekee aivan fantastista työtä. Esitettä on mennyt enemmän kuin uskalsimme odottaa. Ei muuta kuin uusi erä tilaukseen! Tää on oikeesti kivaa puuhaa, kun saa jauhaa EU:sta mielin määrin :)

Eurovaalien ennakkoäänestys on käynnissä ja jatkuu 2.6. asti (ulkomailla 30.5. asti).  Täältä löydät tiedot ennakkoäänestyspaikoista: kotimaassa  ja ulkomailla. 

Viimeaikaisista kampanjauutisista erityisen paljon positivista huomiota on herättänyt YLE Uutisten politiikan toimituksen päällikön Olli Ainolan kirjoitus, missä hän käsitteli EU-vaaleja Taloustutkimuksen gallupin pohjalta ja totesi, että kisaan vahvasti Kokoomuksen peräti kolmannesta paikasta eurovaaleissa.

Tunnin kysymyksiä on tullut kiitettävästi. Kiitos niistä! Lisää saa laittaa tulemaan. Vastailu on sujunut hyvin, tosin muutama vastaus on vähän myöhästynytkin, kun kysymyksiä on tullut kerralla ruuhkaksi asti.

Julkaisemme osan kysymyksistä ja vastauksista kootusti nettisivuillani. Vastauksiani mm. koskien EU:n laajenemista tai Natoa pääsee lukemaan täältä.

Muita kirjoituksia

Instagram