Kansanedustajuus on ammattityötä

Tunnustus työstäni lasten ja nuorten puolesta

Minulle on tärkeää, että puhetta seuraavat teot. Eduskunnassa olen tehnyt paljon hommia laadukkaan koulutuksen ja työn ensisijaisuuden periaatteen edistämiseksi nuorten elämässä. Kiitän Allianssia tunnustuksesta.

Kansanedustajan vaikuttamistyöhön perustuva tunnustus nostaa esiin eduskunnan arkista puurtamista, joka ei usein näy raflaavissa otsikoissa. Tunnustus kannustaa jatkossakin tekemään töitä asialinjalla. Kansakunnan tulevaisuuden menestys riippuu aina korostetusti sen nuorista kansalaisista. Siksi lasten ja nuorten asiat ovat meidän kaikkien asioita. ‪#‎työnkautta ‪#‎puhettaseuraateot

TIEDOTE:
Sofia on vaalikauden nuorisomyönteisin kansanedustaja

Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikmanille on myönnetty Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n tunnustus työstään lasten ja nuorten parhaaksi.  Allianssi on pisteyttänyt kansanedustajien lapsi- ja nuorisomyönteiset teot vaalikauden 2011-2015 aikana ja Vikman sijoittui ensimmäiselle sijalle yhdessä Outi Alanko-Kahiluodon (vihr) kanssa.

”Kansanedustajan vaikuttamistyöhön perustuva tunnustus nostaa esiin eduskunnan arkista puurtamista, joka ei aina näy uutisten otsikoissa. Tunnustus kannustaa jatkossakin tekemään töitä laadukkaan koulutuksen ja nuorten työllistymisen puolesta. Suomen tulevaisuuden menestys riippuu aina korostetusti lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja siksi työ nuorten kansalaisten parhaaksi on kaikkien asia”, Vikman sanoo.

Eduskuntatyössään Vikman on pitänyt esillä mm. koulutuskysymyksiä  ja työn ensisijaisuuden periaatteen edistämistä nuorten elämässä.

Allianssi myöntää Vikmanille Nuori toimija -tunnustuksen torstaina 16.4. klo 17 Tampereella Cafe Korjaamossa, Hallituskatu 11. Tilaisuus on kaikille avoin.

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on 122 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan järjestöä.”

Allianssin tiedote valinnasta: http://www.alli.fi/sitenews/view/-/nid/4064/ngid/40

Muita kirjoituksia

Instagram