Sofiasta sanottua

 

Sofia on aito ja konstailematon työnainen. Sofiassa yhdistyvät monipuolinen osaaminen ja rohkeus – yhdistelmä, jota päätöksenteossa tarvitaan!”
Paula Risikko
Eduskunnan puhemies

 

Sofiassa tiivistyy yksi kokoomuslainen pohja-arvo: hän on työtä pelkäämätön ahertaja. Valovoimainen nuori nainen.”
Taru Tujunen
Keskisuomalaisessa

 

Vikmanilla on asiaosaaminen hallussa.  Hän on tulevaisuuden nimi.”
Jyrki Katainen
Aamulehdessä

 

Sofia on luja, mutta riittävän pehmeä. Hän on erinomainen kansanedustaja.”
Anssi Törmälä
pastori

 

Sofia on yrittäjyyttä arvostava ja yrittäjyyden puolesta töitä tekevä kansanedustaja. Sofia ymmärtää, että yritykset ja erityisesti kasvavat yritykset kantavat Suomea ja työllistävät.”
Eljas Jokinen
Pirkanmaan lupaavin startup-yrittäjä 2019

 

Koulutus, määrätietoisuus ja positiivinen asenne tekevät Sofiasta juuri sellaisen tulevaisuudentekijän, jota tarvitsemme rakentamaan menestyvää Suomea.”
Alexander Stubb

 

Tunnen Sofian talli- ja hevosmaailmasta, missä hän oli työntekijänä lukioaikoinaan. Kiinnitin jo silloin huomiota fantastiseen kykyyn ottaa ja kantaa vastuuta.”
Tuukka Laitinen
ratsastuksenopettaja, henkilöstövastaava

 

Olen oppinut tuntemaan Sofian ryhdikkäänä ja osaavana kansanedustajana.”
Riitta Uosukainen
valtioneuvos

 

Sofialla on kaksi korvaa ja yksi suu. Hän on vaikuttaja jolla on taito puhua sekä laittaa asiat tapahtumaan, mutta erityisesti taito kuunnella ihmisiä. ”
Riikka Töytäri

 

Vahvojen mielipiteiden takana on vahvaa osaamista. Sofia on määrätietoinen ja luova tulevaisuutemme tekijä.”
Ben Zyskowicz
kansanedustaja

 

Sofia on on vahva nuoren polven poliitikko, joka on valmis uudistamaan rohkeasti Suomen talouden rakenteita. Markkinamyönteisillä reformeilla nostamme työllisyysastetta ja pidämme näin huolen hyvinvointipalvelujen rahoituksesta.”
Juhana Vartiainen
kansanedustaja

 

Sofian ahkeruus ja peräänantamattomuus yhdistettynä luonteelleen ominaiseen asialle omistautumiseen ovat yhdistelmä, joka vie vielä pitkälle.”
Marja Tetri-Rantanen
ratsastusvalmentaja

 

Sofia on nuori, määrätietoinen ja koulutettu nainen. Luotan Sofian kykyyn ajaa asioitamme. Hänenlaisissaan osaajissa on Suomen tulevaisuus.”

Sari Sarkomaa
kansanedustaja

 

Tunnen Sofian rehellisenä ja kielitaitoisena asioihin perehtyjänä. Eduskuntatyönsä ansiosta hän tuntee vaikuttamisen taidon ja verkostot. Hän haluaa olla ihmisten tavoitettavissa eikä linnoittaudu vain eduskunnan seinien sisälle. Sofia on ministeriainesta.”
Irja Tulonen
kunnallisneuvos

 

Sofian tekemisessä räiskyvä energia yhdistyy syvälliseen asioihin perehtymiseen ja tunnollisuuteen. Olen työskennellyt Sofian kanssa useiden vuosien ajan ja ensihetkistä asti olen tiennyt, että tästä nuoresta ja rohkeasta vaikuttajasta kuulemme vielä pitkään.”
Marjukka Vainio-Rossi
YTM, opettaja

 

Sofia on kansanedustaja, joka erottuu edukseen ja Kokoomuksen eduksi. Pohtiva, hyvin argumentoiva ja terävä yhteiskunnallinen keskustelija.”
Arto Satonen
kansanedustaja

 

Olen oppinut tuntemaan Sofian eduskunnassa ja Tampereen kunnallispolitiikassa. Ensimmäinen vaikutelma on aina tärkeä ja jo ensimetreillä sain sellaisen kuvan, että Sofia on erittäin ahkera ja tunnollinen asioihin perehtyjä, joka osaa myös sanoa mielipiteensä julki reippaasti ja positiivisesti. Tämä ensivaikutelma on osoittautunut todeksi. Sofian asiantuntemuksella ja valoisalla luonteella pääsee vielä pitkälle.”
Harri Jaskari
kansanedustaja